Σχετικά με εμάς

Η Daygas συγκεντρώνει αποδοτικά, οικονομικά, ποιοτικά και λειτουργικά προϊόντα που δίνουν σημασία στις μελέτες καινοτομίας και Ε&Α, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια στον τομέα της θέρμανσης, με τους τελικούς καταναλωτές.

Ποιοι είμαστε

Η Daygas Heating Systems ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη από νέους επιχειρηματίες το 2014 και άρχισε να παράγει συσκευές θέρμανσης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Από την ίδρυσή της η Daygas υιοθέτησε ως αρχή την ικανοποίηση των πελατών της στο έπακρο και θεωρούσε τους πελάτες της όχι απλώς πελάτες αλλά ως συνεργάτες.

Η Daygas είναι μια εταιρεία που δίνει σημασία στις μελέτες καινοτομίας και ΕΑ, επιτυγχάνοντας έτσι εξοικονόμηση ενέργειας στον τομέα της θέρμανσης. Επίσης, φέρνει αποδοτικά, οικονομικά, υψηλής ποιότητας και λειτουργικά προϊόντα (εγχώρια και εθνικά) στους καταναλωτές.

Η Daygas αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα με την αξία που δίνει στους συνεργάτες της και τη θετικότητα που λαμβάνει από αυτούς, παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλα τα μέρη της Τουρκίας με προϊόντα και after sales, εξαγωγές σε διάφορες χώρες και συμβάλλει στην οικονομία της Τουρκίας.

Η αποστολή μας

Να παράγει οικονομικά, υψηλής ποιότητας, καινοτόμα, φιλικά προς το περιβάλλον, οικονομικά και λειτουργικά προϊόντα με την αρχή της ικανοποίησης του πελάτη και να συμβάλλει στην οικονομία της χώρας.

Όραμα

Η παραγωγή καινοτόμων, τεχνολογικά προηγμένων, οικονομικών, ποιοτικών και πρακτικών συσκευών που καταφέρνουν επιπλέον να εξοικονομούν ενέργεια. Με την δύναμη που αντλούμε από τους συνεργάτες μας στον τομέα της θέρμανσης και ψύξης, επιδιώκουμε να εδραιωθούμε ως ένα δημοφιλές και αξιοσέβαστο, διεθνές brand.

Γίνετε Έμπορος

Εάν θέλετε να γίνετε αντιπρόσωπος Daygas, επικοινωνήστε μαζί μας.